Nieuwe ontwikkelingen Neptunamor

 

 

Het jaar 2017 is het laatste jaar geweest dat Neptunamor heeft geopereerd als CWO erkende zeezeilschool en de Carinya II is te koop www.carinya-II.com

Het zijn mooie jaren geweest. Wat blijft is een mix herinneringen aan mooie momenten. Nu komt er een periode om nieuwe uitdagingen te zoeken.

Neptunamor blijft actief met het aanbod van watersport cursussen en workshops. Als CWO opleider zijn er ook diensten die op persoonlijke titel aangeboden kunnen worden. Verder zal Neptunamor trainingen en coaching trajecten verzorgen voor schippers die zich willen verbeteren in hun rol. Voor delivery’s komt meer tijd beschikbaar.

Neptunamor is al jaren actief op de Waddenzee. Vaartochten in flottielje, droogval weekenden of zwerftochten op het wad met Cornish Crabber CC-99 Walvis zullen geïntensiveerd worden. Ik hoop u weer op BootHolland te zien op de stand van de Wadvaarders waarmee Neptunamor zal blijven samenwerken.

Het afscheid van de Carinya II zal niet eenvoudig zijn na zoveel jaren en zoveel belevenissen. Met deze mooie herinneringen zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet en hoop nog vele jaren actief te kunnen blijven in de watersport.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.