Engelse Oostkust september 2016

 

In de tweede helft van September organiseert Neptunamor een CWO zeezeiltocht van Lauwersoog naar de Engelse Oostkust. De tocht duurt een week. Het vertrek is 9 september en de tocht eindigt in Harwich waar op 16 september bij Halfpenny Peer een bemanningswissel plaats vind. De bemanningswissel is vlak bij de veerboot.

WT.09092016 lauwersoog harwich

107

Op 17 september begint de weektocht van de nieuwe crew die dan is aangekomen met de ferry. Zij kunnen beginnen met het verkennen van de prachtige rivier de Orwell. Met elkaar wordt de terugreis naar Lauwersoog met de weerkaartjes erbij gepland. Een goede oefening voor Reis, Routering en Planning. De verwacht aankomst in Lauwersoog is 24 september.

WT.17092016 harwich lauwersoog

Deze opzet geeft de gelegenheid voor een oversteek en ook wat meer tijd voor het verkennen van diverse vaargebieden. De kosten van de ferry zijn op dit moment rond de 50 euro dus dat is goed te doen en als bemanning met elkaar is het ook leuk de oversteek ook nog eens op een geheel andere manier te maken.

In overleg kunnen op beide trajecten CWO doelstellingen afgestemd worden. Wanneer iemand een CWO-3 Jachtzeilen tidal wenst af te stemmen dan kan moet dat van te voren worden doorgegeven aan het Watersport verbond. Vermeld dat dan bij het aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.