Opendag CWO Zeezeilschool Lauwersoog 30-4-2016

 

Op 30-4-2016 organiseert Neptunamor een Opendag voor CWO Zeezeilschool Lauwersoog. In de middag bent u van harte welkom aan boord van de Carinya II om het schip te bekijken en u te laten informeren over de mogelijkheden dit vaarseizoen.

In de voormiddag, van 11:00 tot 13:00 is er een workshop wadvaren die door Neptunamor samen met de Wadvaarders georganiseerd wordt. Hiervoor moet u zich aanmelden. In de middag zijn er in het verenigingsgebouw van Watersportvereniging Lauwerszee ook informatie stands o.a. van de Wadvaarders en Nautin. De leden van de watersportvereniging en ligplaatshouders vieren die dag de opening van het vaarseizoen. Bij alle boten die versiert zijn bent u welkom aan boord. In de kom bij de kraan zijn er weer diverse activiteiten. Op 30-4 is in Lauweroog ook openhuis bij de KNRM. Dus maak er een leuke dag van en kom langs!

2015-05-02 12.21.00

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Opendag CWO Zeezeilschool Lauwersoog 30-4-2016

 1. Johan Vos schreef:

  Dag Wilko,
  Marleen en ik komen graag op je open dag 30-04-2016 van Neptunamor Lauwersoog en nemen graag deel aan de workshop wadvaren. Ik hoo dat er nog plaats is. Ik verneem graag je reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Johan en Marleen Vos te Enschede
  M 0616054077

 2. hans van pelt schreef:

  Goedemiddag Wilco,
  Bij deze aanmelding van 2personen voor a.s. zaterdag.

  Met groet
  Sandra Veldhuis en Hans van Pelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.