Marifoon basiscertificaat

=

De cursus Basiscertificaat Marifonie is een korte, bondige samenvatting van de examenstof op basis van de meest recente examens. Aanmelden

Marifoon basiscertificaat in Enschede, Deventer, Assen, Pesse, Kampen

Code
Locatie
CursusExamenPrijs
MAR.Kamp.21datum volgtdatum volgt
€150
MAR.Pesse.21
17-424-4€150
MAR.Loog.21
Lauwersoog
WSV Lauwerszee
18-425-4€150
MAR.Ens.21.1
2021 Enschede
02-03Enschede
theorie: 23-03-21
20:00-21:00
€150
U wenst?
Overdag?
Cursus + examen
op locatie?
info@neptunamor.nl
De cursus en het examen marifoon basiscertificaat worden verzorgd door Neptunamor in Enschede, Deventer en Assen.

 De cursus bestaat uit 4 delen.  Deel 1: Inleiding wet- en regelgeving; identificatie; registratie en bedieningscertificaat; geheimhouding en gebruik. Deel 2: Algemeen; kanalen; openbaar-verkeer; gesprekken en kosten; Deel 3 Noodverkeer; Spoed- en veiligheidsverkeer; naamgeving stations en radioverkeer; Deel 4 De marifoon; antenne; radio golven; simplex, duplex en semi-duplex; spanningsbron; stroom; AIS

Examen:

Het theorie examen van Marifonie (1 uur) en Module GMDSS-B (0,5 uur) worden achtereenvolgens afgenomen. Kandidaten die klaar zijn leveren hun werk in en wachten in een aparte ruimte. Nadat het Module GMDSS-B theorie examen ook is afgerond, worden beide examens nagekeken en direct besproken. Het voorlopig resultaat van het theorie examen met eventueel de resultaten van het praktijkdeel worden binnen 5 dagen opgestuurd naar het Agentschap Telecom die binnen 5 dagen na ontvangst de definitieve uitslag vaststelt. U ontvangt dan van Watersportopleidingscentrum van Neptunamor het bewijs dat u bent geslaagd. Daarnaast ontvangt u een aanvraagset waarmee u een bedieningscertificaat bij Agentschap Telecom kunt aanvragen.

De aanvraagset bevat:

* Een begeleidende brief met uitleg over de aanvraagprocedure van het bedieningscertificaat
* Het aanvraagformulier
* Een geadresseerde envelop
* Een handtekeningsticker

Stuur het formulier ingevuld, met een recente pasfoto naar Agentschap Telecom en u ontvangt zo snel mogelijk uw certificaat.

Voor cursus en examen marifoon basiscertificaat en GMDSS (marcom-B) in de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Enschede (Twente) en Haaksbergen, Eibergen (Achterhoek) is Neptunamor de enige door het Agentschap Telecom erkende examenlocatie.