Kustnavigatie TKN

Kustnavigatie TKN in Enschede, Deventer, Assen, Lauwersoog, Nijmegen

CodeDataExamenPrijs
TKN.Ens.21
(2021)

01-03; 08-03; 15-03; 22-03; 29-03; 05-04; 12-04; 19-04 (reserve)CWO nadere informatie volgt€245
U wenst?
info@neptunamor.nl

Aanmelden

De cursus TKN is een zeer praktische navigatie cursus waarbij opgaven uit oude TKN examens gebruikt worden als voorbeelden en oefenmateriaal. Op een interactieve wijze behandelen we onderwerpen zoals kaarten, boekwerken en navigatie instrumenten. Ook komen getijden en stromingen aan bod.
Zeer uitgebreid gaan we in  op constructies in de kaart. Andere belangrijk onderdelen zijn de meteorologie en reglementen en de praktische toepassing daarvan. Voor deze cursus is wordt een examenbundel met bijbehorende examenkaarten gebruikt, zie het cursusmateriaal. Voor verdere informatie en het examen zie de site van het watersportverbond.

Regelmatig organiseert Neptunamor een examentrainingsdag waaraan cursisten en niet-cursisten kunnen deelnemen.

TKN.1.13

Deze cursus Theoretische Kust Navigatie (TKN) bij het Neptunamor opleidingscentrum in Enschede kan het beste gevolgd worden voor bewoners van de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Eibergen.

Voor de cursus TKN in het noorden van Twente kunt u het beste terecht bij de cursuslocatie van Neptunamor in Deventer. Voor de cursus TKN in Friesland, Groningen en Drente kunt u terecht op de cursuslocaties van Neptunamor in Assen of Lauwersoog.