Met Valk vlet van Lauwersoog naar de Elbe

 

De tocht ging van Heeg naar Delfzijl de eerste dag. Vanuit Delfzijl zijn we in een dag tocht over de Eems en een stuk Noordzee naar Langeoog gegaan. Vanuit Langeoog hebben we een geweldige korte trip over het wad naar Spiekeroog gemaakt. Van Spiekeroog hebben we in een dagtrip Cuxhafen bereikt. Van Cuxhafen naar Hamburg hebben we ook in een dag gedaan. De trip eindigde in Lauwenburg. Zie onderstaande video en lees verder voor het doel van deze tocht.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ImQsxScSNMA[/embedyt]

Het doel van de trip is het voorbereiden van een flottile voor dit type schepen van Lauwersoog naar Cuxhafen in 2017. In juni verzamelen de flotille deelnemers in Lauwersoog. De tocht zal afhankelijk van wind, weer en getij voor delen over de Noordzee gaan maar voornamelijk zal de beschutting van de wadden gezocht worden. De flotille begeleiding wordt ook geboden voor de terugweg in September naast de flottile begeleiding een workshop reis, routering en planning gericht op dit vaargebied en er komt een lezingenavond.

De tocht met de MarMar is gemaakt als voorbereiding op de flotille in 2017. De MarMar gaat ook volgend jaar mee als flotille schip. De flotille leider zal desgewenst ook op andere schepen trajecten meevaren.

DCIM113GOPRO

Valkvlet MarMar

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.